Hrvatska uvijek pokazuje svoje najbolje lice kada je najteže

62f9891b07aa7324645680b223104455

‘Otvoreno smo razgovarali s izbornikom i kroz njegova putovanja i ovdje u Zagrebu. On ima veliko povjerenje u nas, kao i mi u njega, te želimo igrati svoj nogomet.’

Hrvatski kapetan Darijo Srna siguran je da će se Vatreni pokazati u pravom svjetlu u subotu 10. listopada (20.45) protiv Bugara na Maksimiru. Pretposljednju utakmicu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj hrvatska će nogometna reprezentacija ponovno igrati pred praznim tribinama zbog Uefine kazne. U subotu na Maksimiru dočekuje Bugarsku.

– Takva je situacija, specifična. svi znamo da nije ugodno ni lijepo igrati pred praznim tribinama, no što je – tu je. Znamo koji je cilj pred nama, maksimalnih šest bodova, i vjerujem da Hrvatska uvijek pokazuje svoje najbolje lice kada je najteže. Tako će biti i protiv Bugarske od prve minute – najavio je kapetan ukrajinskog Šahtara i hrvatske reprezentacije, Darijo Srna.

Vatrene će od dvoboja s Bugarskom i Maltom voditi novi izbornik,Ante Čačić.

– Otvoreno smo razgovarali s izbornikom i kroz njegova putovanja i ovdje u Zagrebu. On ima veliko povjerenje u nas, kao i mi u njega, te želimo igrati svoj nogomet, vratiti sami sebi samopouzdanje i vratiti se na pobjedničke staze – kaže Srna.

Za izravni plasman u Francusku Hrvatskoj će se vjerojatno trebati poklopiti i potrebni rezultati izravnih protivnika.

– Gledat ćemo samo sebe, a ostalo kako bude. Uvijek sam dobro igrao protiv Bugarske i sigurno ću opet dati sve od sebe, no rezultat je jedini važan, on nas ostavlja u utrci za Europsko prvenstvo, a mi za svoju državu igramo s ponosom i veseljem – zaključio je kapetan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *